STORMSCHADE

Stormschade door hevige windvlagen komt nogal eens voor in Nederland. Stormschade aan daken  zorgen veelal voor lekkages.
Het is dan ook van belang dat stormschade snel wordt hersteld, zowel voor u zelf als voor uw verzekeraar.

Storm en windstoten zorgen vaak voor schade aan uw pand of woning. De stormschade bestaat vervolgens veelal uit schade aan het dak, dakpannen, dakleer, goten, nokvorsten, muren, gevels, dakramen enzovoort. Door de stormschade aan bijvoorbeeld uw dak of dakbedekking ontstaat vervolgens lekkage. Het water wat binnen dringt veroorzaakt vervolgens waterschade.

Niet alleen de stormschade dient hersteld te worden, maar ook de gevolgschade aan de woning. In veel gevallen vergoed uw verzekering stormschade en kunnen de problemen tegen voor u lage kosten worden opgelost. En we geven u preventietips voor stormschade, wat u kunt doen om schade door storm te voorkomen.

SNEL EN VAKKUNDIG

Uniedaken helpt snel! Eerst de ergste schade oplossen, waardoor meerschade wordt beperkt. Niet alleen uw verzekeraar zal snelle actie eisen, tenslotte zit u zelf ook niet te wachten op grote gevolgschade. Waterschade door storm is een veel gehoorde schade. Door onze aanpak en de eerste hulp bij stormschade kunnen wij u met een goede en snelle service van dienst zijn.

Wij zullen eerst helpen met een goede noodvoorziening en gelijk een offerte opmaken voor uw verzekeringsmaatschappij. Deze offerte wordt altijd voorzien van foto’s en een uitgebreide specificatie van de werkzaamheden en kosten. Uw verzekeringsmaatschappij kan hierdoor snel schakelen en eventueel akkoord geven om de werkzaamheden uit te voeren.

Bij verzekeringsschades zoals bijvoorbeeld stormschade, hoeft u veelal zelf niets voor te schieten. De verzekeraar zal het schadebedrag met ons direct regelen, na het uitvoeren van de werkzaamheden.

Neem contact op met Uniedaken.

U kunt ons contactformulier invullen of bel met 06-12826946 voor een vrijblijvende offerte.

Heeft u vragen of wilt u een vrijblijvende offerte voor uw dak?

Menu