Dakonderhoudscontract

Om een duurzame waterdichtheid te kunnen realiseren heeft ook een dak regelmatig onderhoud nodig. Afhankelijk van het toegepaste dakbedekkingssysteem, de toegepaste materialen, ligging (nabijheid van bomen) en afschot, zal het dakvlak vervuilen.

Wanneer het dakvlak niet tijdig wordt gecontroleerd op bijvoorbeeld beschadigingen , kan dit leiden tot ernstige (gevolg)schade. Het niet, of tijdig plegen van onderhoud doet afbreuk aan de duurzaamheid van het dakbedekkingssysteem.

Met een dakonderhoud  contract  blijft u op de hoogte van de conditie van uw dak en nemen wij u de totale zorg uit handen.

Goed dakonderhoud regelt u eenvoudig en zorgeloos met een het dakonderhoud contract van Uniedaken. Met een dakonderhoud contract bent u verzekerd van onze 24-uursservice en een jaarlijkse inspectie inclusief schoonmaakbeurt van uw dak. Kleine gebreken worden direct verholpen waardoor waterschade en hoge reparatiekosten worden voorkomen.

Basis contract

 • Jaarlijkse reiniging van het dak: verwijderen van bladeren en vuil
 • Schoonmaken van afvoeren en dakgoten.
 • Controle op gebreken.
  Hierbij word gekeken naar uw:
  – loodaansluitingen
  – kapotte dakpannen
  – de staat van uw dakbedekking

De kosten hiervoor bedragen 69,50 per jaar inclusief btw.

Basis extra Contract

Basispakket, aangevuld met een duidelijke, uitgebreide rapportage inclusief foto’s over de conditie van het dak. Waarbij indien gewenst een prijsopgave word toegezonden voor eventuele reparatie door Uniedaken.

Prijs in overleg.

Een dakonderhoudscontract van Uniedaken zorgt ervoor dat u de komende jaren verzekerd bent van een waterdicht dak.

Het abonnement is daarnaast ook erg gemakkelijk. U hoeft niet meer te bedenken wanneer de dakdekker voor het laatst bij u is geweest. Wij nemen elk jaar contact met u op voor een afspraak. Vergeten is er niet bij. Met een dakonderhoudscontract van Uniedaken staat u nooit meer voor onprettige verrassingen zoals onverwachte hoge uitgaven en daklekkage.

Tevens bent u elk jaar op de hoogte van de staat van uw dak.

Heeft u vragen of wilt u een vrijblijvende offerte voor uw dak?

Menu