Dakdekker Rosmalen

Wie is Uniedaken?

De dakdekker uit Den Bosch. Wij verrichten onze dakdekker werkzaamheden en het verhelpen van daklekkage in geheel Brabant. Hierbij moet u denken aan het vervangen, onderhoud, reparatie en renovatie van dakleer daken en pannendaken. ( bitumen dakbedekking en dakpannen). Dakdekker Uniedaken is gespecialiseerd in het bedekken van hellende en platte daken . Dit doen wij door het aanbrengen van de voor uw dak meest geschikte dakbedekking. Ieder project is anders dan het vorige en vraagt zijn eigen oplossing. Daarom houden wij ons steeds op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op het gebied van materialen en technieken.

U zoekt een dakdekker in Rosmalen

Heeft u een daklekkage of bent u benieuwd naar de staat van uw dak? Een dakinspectie toont aan of er sprake is van gebreken of achterstallig onderhoud, ons rapport geeft een goed inzicht wat te doen op korte of lange termijn. Uit ervaring is gebleken dat kleine dak reparaties welke uitgevoerd zijn na een inspectie grote onkosten en onverwachte dak lekkages voorkomen. Wij komen gratis bij uw thuis om het dakinspectie uit te voeren.  Op basis van de dakinspectie maken we vrijblijvend een offerte voor het vernieuwen of herstellen van het dak.

Onderdelen dakinspectie

Inspecteren van de bestaande situatie met betrekking tot de dakbedekking, lichtstraten, looppaden, diverse aansluitingen zoals gevel, wanden en koepels.

Nadien adviseren wij u over de te nemen actie wat betreft onderhoud, veiligheids- en noodvoorzieningen , te vervangen onderdelen, etc.
Alle gebreken die wij tijdens de inspectie tegenkomen zullen wij ondersteunen door middel van beeldmateriaal.

Na afloop wordt een rapport opgemaakt. In dit rapport worden de geïnspecteerde onderdelen van het dak duidelijk omschreven.

Aan het rapport wordt een bijlage met duidelijke foto’s van de punten die we tegen zijn gekomen tijdens de inspectie toegevoegd.

Wij leveren onze diensten door geheel Brabant. Wij streven ernaar om binnen 24 uur bij u het dak te kunnen inspecteren.

Stormschadereparatie in Rosmalen

Stormschade door hevige windvlagen komt nogal eens voor in Nederland. Stormschade aan daken  zorgen veelal voor lekkages.
Het is dan ook van belang dat stormschade snel wordt hersteld, zowel voor u zelf als voor uw verzekeraar.

Storm en windstoten zorgen vaak voor schade aan uw pand of woning. De stormschade bestaat vervolgens veelal uit schade aan het dak, dakpannen, dakleer, goten, nokvorsten, muren, gevels, dakramen enzovoort. Door de stormschade aan bijvoorbeeld uw dak of dakbedekking ontstaat vervolgens lekkage. Het water wat binnen dringt veroorzaakt vervolgens waterschade.

Niet alleen de stormschade dient hersteld te worden, maar ook de gevolgschade aan de woning. In veel gevallen vergoed uw verzekering stormschade en kunnen de problemen tegen voor u lage kosten worden opgelost. En we geven u preventietips voor stormschade, wat u kunt doen om schade door storm te voorkomen.

Onderhoud

Uniedaken kan uw dak onderhouden en isoleren. Wilt u meer weten over de mogelijkheden? Neem dan contact met ons op.

Vernieuwen van uw dak

Wilt u uw dak laten vervangen? Vraag dan vrijblijvend om een offerte. Wij bieden scherpe prijzen en snelle service.

Regio Brabant

Wij werken in de regio Brabant in onder andere Den Bosch, Rosmalen Oirschot Tilburg, Waalwijk, Boxtel, Oisterwijk, Vught en Eindhoven.

Waarom Uniedaken?

Wij zijn gespecialiseerd in het repareren van uw
daklekkage

Gratis en vrijblijvende dakinspectie

kleine reparatie en rapportage aan voor slechts € 42,50 per jaar

Professionele medewerkers

Snelle service

Neem contact met mij op

  • e-mail

Uniedaken

Volkerakstraat 37 5215 CS ‘s-Hertogenbosch
06-12826946

Heeft u vragen of wilt u een gratis offerte voor uw dak?

Menu