Daklekkage

De grootste oorzaak van een daklekkage is een slecht onderhouden dak. Weersomstandigheden kunnen er voor zorgen dat onderdelen van uw dak sneuvelen, waardoor het regenwater een weg kan vinden naar binnen. Een lekkage, vooral als deze langdurig is, kan voor grote problemen zorgen en grote schade aanrichten.

Bij Uniedaken zijn wij niet alleen experts in het opsporen van waterlekkage, maar ook streven wij ernaar om binnen 24 uur na uw melding bij u op het dak te staan en is het bezichtigen van uw dak geheel gratis en vrijblijvend. Ook in het weekend kunt u contact met ons opnemen. Problemen met uw dak in de omgeving van Den Bosch, Tilburg, Eindhoven, Waalwijk of Breda? Uniedaken zorgt ervoor dat er zo snel mogelijk iemand ter plaatse is om de oorzaak te vinden en indien nodig direct het probleem te verhelpen en te zorgen dat u zo spoedig mogelijk weer droog zit!

Naast het oplossen van uw probleem vinden wij het ook belangrijk dat u een duidelijk beeld heeft van de oorzaak van de lekkage, de nodige werkzaamheden en de te gebruiken materialen. Dit doen wij door middel van foto’s, zodat u een helder beeld heeft van het probleem.

Lekt uw dak? Neem contact met ons op en wij zorgen dat we binnen 24 uur uw dak vrijblijvend en gratis op een deskundige manier bezichtigen. Indien nodig, zorgen wij er ook direct voor dat de lekkage aan uw dak wordt opgelost!

Komt u uit Eindhoven? Dan kunt u hier terecht voor informatie over onze we

rkzaamheden in uw regio.

Extreme daklekkage

Was u er te laat bij en heeft uw dak al veel schade opgelopen door een lekkage? Geen reden voor paniek! Zorg wel dat u niet te lang wacht met het oplossen van het probleem.
Niet alleen kunnen wij u van dienst zijn bij het vinden en oplossen van de oorzaak van de lekkage, wij zijn ook deskundig in het oplossen van de gevolgen. Uniedaken kan onder andere uw dak volledig restaureren bij extreme lekkage.

U heeft al schade opgelopen door een lekkage? Uniedaken kan hiervoor gratis en vrijblijvend uw dak komen bezichtigen of u kunt gebruik maken van onze gratis online offerte.

Klik hier om te bekijken op welke manieren u contact met ons kan opnemen voor een afspraak.